پاسخ شبهه بحث درباره رابطه تکنولوژی و جوامع مدرن بحثی جدید نیست و از زاویههای مختلف به آن پرداخته شده و نگاههای متفکران مختلف در اینباره تا حدی شناخته شده است. اما در کشور ما آثاری که بحث را کمی انضمامیتر دیده باشند کمتر است.
بحث درباره رابطه تکنولوژی و جوامع مدرن بحثی جدید نیست و از زاویههای مختلف به آن پرداخته شده و نگاههای متفکران مختلف در اینباره تا حدی شناخته شده است. اما در کشور ما آثاری که بحث را کمی انضمامیتر دیده باشند کمتر است.
کتاب زندگی عریان در عصر دیجیتال یکی از مواردی است که با نگاهی هستیشناختی، به بحث نسبت این مساله با سیاست و تغییراتی که در عرصه اجتماعی شکل میدهد، توجه کرده است تا بتواند آنچه رقم زده شده است و رقم زده خواهد شد را بیشتر نمایان کند.
فصل یک این کتاب از بردن طبیعت به آزمایشگاه و تولید مرزهای نظم شروع می شود و توضیح می دهد که چگونه مرزهای نظم شکل میگیرد و ملیت و عقلانیت رشنالیتی(نظارت مبتنیبر جلوگیری از هر بینظمی) شکل میگیرد است.
نویسنده ی این کتاب در فصل های بعدی به جامعه کنترلی و فرهنگ الگوریتم میپردازد و همچنان به نظریات تارد رجوع میکند و به طرح حواس-سیاست میپردازد و عقیده دارد «حافظه، ذهن و حواس برای تولید ارزشها ضروریاند و دنبال کردن آنها به منظور ایجاد جامعه لازم است.»
سایر کسانی که به این مساله پاسخ داده اند
03 نفر در این خصوص هم اندیشی کرده اند
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی دستگاه ها مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.